Home Amplificatoare profesionale
Amplificatoare profesionale
Amplificatoare profesionale PDF Imprimare Email
Amplificatoare profesionale
Scris de irina86   
Luni, 23 Mai 2011 11:02
Seria PLX2 este o gama amplificatoare profesionale de calitate premium, amplificatoare profesionale de mare putere proiectate pentru utilizarile cele mai exigente in performanta live. Construite pe a treia generatie a tehnologiei QSC PowerLight, amplificatoarele profesionale PLX2 combina greutatea redusa, calitate audio superlativa si fiabilitate QSC dovedita.

Cu putere de pana la 3.600 de wati, amplificatoarele profesionale PLX2 sunt capabile de a furniza o sunete de calitate, curate si clare pentru cele mai „flamande” sisteme de boxe de pe piata.

Doua modalitati de a obtine performante pentru amplificatoarele profesionale PLX2 Modelele 02 Aceste amplificatoare profesionale sunt alegerea potrivita pentru utilizatorii care au nevoie de patru boxe pentru fiecare canal de amplificare(2 ohmi incarcare), sau atunci cand este nevoie de putere extrem de mare pentru operatiile mono.

Modelele compact 04 aceste amplificatoare profesionale vin cu aceleasi performante si tehnologie, plus o valoare mai mare, pentru aplicatii care nu necesita operatii punte sau operatii cu 2 ohmi.

Concepute pentru a alimenta una sau doua boxe pentru acelasi canal de amplificare (4 ohmi minimum de incarcare), aceste modele de amplificatorare profesionale ofera un set pastrand in acelasi timp intr-un mod autentic si fara compromisuri performanta si tehnologia PLX. Cantarind doar 5,9 kg aceste amplificatoare "plug-and-play" sunt perfecte pentru instalatii ultra-portabile, precum si redarea sunetului la cea mai inalta calitate.

Modificari suplimentare mecanice, cum ar fi sinele rigidizate laterale si cablul cu puncte de ancorare atesta anii de experienta QSC si atentia la detalii cand este vorba despre aceste amplificatoare profesionale. QSC a proiectat chiar si manere pe fata amplificatorului profesional, ca atunci cand este aranjata instalatia mainile celui care instaleaza afata manerele sa fei protejate de razuirea degetelor pe marginile rftului.

Aspectul exterior al amplificatoarelor profesionale PLX2 transmite ceea ce este in interior - simplu si adevarat, 13 - 21 de kilograme din cele mai avansate amplificatoare electrice profesionale de pe planeta.
 


Sondaje

Cat de des folositi un amplificator la boxele dv?
 

Vizitatori Online

Avem 37 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com